1504193_507202656044329_914160616_o.jpgDGAofertaHDhapDyert-FB-chf.jpgtetor20132.jpg

Pagesa me Postcard

Gjuha e Procedurës së pageses:
Abonimi:
Nr. i Kartës Digitalb:

Pagesa me PayPal

Abonimet:
Nr. i kartës DGA:

 

Home

Ofertat e fund vitit

Oferta vazhdon deri me 05.01.2014

 

DigitAlb HD 3 Mujore 75.-CHF

DigitAlb HD 12 Mujore 220.-CHF

Premium HD 3 Mujore 120.-CHF

Premium HD 12 Mujore 330.-CHF

Kanali DigiGold do jet falas nga 17.12.2013 deri me 05.01.2014

 

Flybox + DigitAlb HD 12 Mujore + Kartela vetëm 355.-CHF

Flybox + DigitAlb HD 12 Mujore + Kartela + Antena(LNB Singel+10m Kabel+kalues dere/dritare) vetëm 455.-CHF

 

Flybox + Premium HD 12 Mujore + Kartela vetëm 469.-CHF

Flybox + Premium HD 12 Mujore + Kartela + Antena(LNB Singel+10m Kabel+kalues dere/dritare) vetëm 569.-CHF

 

 Nxitoni oferta vlen deri me 31.12.2013

për çdo pytje mund të na telefononi 076 222 1110

 

Produkt i ri nga DigitAlb

Minilaptopi Edukativ, i pari në Shqip dhe Anglisht,
në të gjitha pikat zyrtare të shitjes së DIGITALB.

Një program i pasur ku fëmijët tuaj do të mësojnë shkronjat, alfabetin, numrat, muzikë, e shumë forma të tjera edukative, ashtu si atyre u pëlqen më tepër, duke luajtur.
ROZE për vajzat - BLU për djemtë...
Dhurojini fëmijëve tuaj Minilaptopin Edukativ.

Mini LapTop kushton 89.-CHF

 

TopAL IPTV mundëson shikimin e DigitAlb përmes teknologjis së fundit IPTV.

IPTV Box HD + Paketa Bazë 12 Mujore 400.-CHF

IPTV Box HD + Paketa e Plotë 12 Mujore 470.-CHF

IPTV Box HD + Paketa e Premium HD 12 Mujore 550.-CHF

 

 Për çdo pytje mund të na telefononi në 0762221110

Së shpejti do futen produktet e reja në Online Shop

Nga sot kanalet RTV21 dhe KTV kan kaluar ne mpeg4 dhe nuk mund te shihen pa receiver HD apo modul HD

 

CI+ Moduli HD pairing 70.-CHF

Recieveri HD 109.-CHF

FlyBox 149.-CHF

FlyBox dhe HDD 259.-CHF

Oferte nga data 21.10.2013

  1. Rimodelim i Cmimeve dhe Paketave

Si rrjedhim logjik dhe matematik i hierarkisë së paketave në raportin; cmimin vs kanale te ofruara. Kompania ”DIGITALB” hedh në treg ofertën më të re e cila rrit ne cilesi kontentin  e klieteve ne paketat Full satelitore duke i plotesuar me kanalet HD.

Vlen per tu theksuar se paketa vjecare Full, eshte konvertuar ne DGA HD 12 muaj 220.-CHF,  pakete kjo ekzituese ne listen e abonimeve me nje cmim te meparshem 330.-CHF.

Oferte Shtese: Të gjithë abonentet me abonime aktiv në paketat Full 3 dhe 12 mujore do t'u
shtohen 9 kanalet HD pa pages
ë ekstra.

 

 

  1.  Oferte Per Abonentet e pajisur me FlyBOX+ HDD

Të gjithe klientët Digitalb që janë të pajisur apo do të pajisen me një
Flybox dhe HDD do të përfitojnë falas sherbimin e PushVOD deri në fund të periudhes së
abonimit. Kjo vlen si për abonentët që bëjnë një abonim të ri ashtu edhe për
abonentët që kanë një abonim egzistues.

Periudha maksimale e perfitimit te P-VOD falas do te jete 12 muaj.

Çmimet dhe paketa DigitAlb HD

DigitAlb HD 3 Mujore 80.-CHF

DigitAlb HD 6 Mujore 150.-CHF

DigitAlb HD 12 Mujore 220.-CHF

 

Switch to Mobile version

Alb Media Sat GmbH 2012